Търсене в 9 000 продукта
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Условия за поръчка и покупка


   
 1. Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка, описание и цена.
 

     2. Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не включва цена за доставка.
 

     3. При поръчка, потребителят посочва основните параметри според дадените в уебсайта опции. Потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.
 

     4. Извършването на покупка преминава през няколко етапа:
 

          а. Изписване на желаната бройка в полето за бройка и кликване върху бутона "Купи ". Тази операция води до промяна на стойността в полето за брой, което означава, че продуктите са добавени в потребителската кошница на клиента. Тя може да бъде видяна от дясната страна на страницата.
 

         б. Кликване върху бутона "Поръчка" и попълване данните за доставка и плащане.
 

         в. Автоматично се генерира фиксирана цена за доставка в размер на 7лв. 
 

         г. При следващата стъпка имате право на избор за начин на плащане/доставка.
Вариантите са два- наложен платеж(при доставка с куриер) или плащане в офиса.

 

ВАЖНО! При избиране на опция "Плащане в офиса" фиксираната цена за доставка от 7лв. ще бъде приспадната от крайната цена, когато дойдете на място в офиса ни и ще заплатите само крайната цена на продукта! 


     5. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на Сити Ес България ЕООД се свърже с него по телефон или e-mail в работното време на фирмата.
 

     6. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.
 

     7. Чрез натискане на бутона "Поръчай", потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и Сити Ес България ЕООД, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
 

     8. Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

www.citys-bg.com